İnanılmaz Ekip: 3 Hafta İçinde Sevgililer Günü İçin Özel Servis…

Biotekno Sevgililer Günü için , yenilikçi ve öncü kimliği ile yine bir ilke imza attı. Üstelik bunu inanılmaz ekibi ile 3 haftada başardı.

Türkiye’nin sevgililere özel yeni paylaşım platformu (askinicebinegonder.com), ‘Sevgililer Günü’ gündemi doğrultusunda sevgililerin hizmetine sunuldu. 14 Şubat 2012 tarihini aşk dünyasındaki doğum günü olarak kabul eden romantik platform, Web’den cebe ve oradan da kalplere uzanan yolda uzun yıllar sevgililerin yanında olmayı hedefliyor.

2003 yılından bugüne bir çok katmadeğerli servisi yaratan ve yöneten, 8000’ne varan şirketlere servisleri ile hizmet veren Biotekno, İlk 500 Bilişim Şirketi değerlendirmesinde, Telekom Katma Değerli Servislerde 4 yıl üst üste aldığı birinciliğin tesadüf olmadığını da gösterdi. Biotekno ayrıca 2009 yılında, Orta Doğu, Afrika ve Avrupa (EMEA) bölgesinde son beş yılın en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin sıralandığı Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’nda, %42,417 gibi inanılmaz büyüme rakamlarıyla bölgedeki tüm rakiplerinin önüne geçerek birinci olmuş ve ilk kez bir Türk Şirketinin aldığı bu ödülle diğer Türk şirketlerine de umut kaynağı olmuştu.
Bu başarıları Biotekno ekibinin itici güç kaynağı oldu, son servisini 3 hafta gibi kısa bir sürede hayata geçirdi ve servis yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Biotekno %10’u büyük ölçekli olmak üzere 8000’in üzerinde kurumsal müşteriye toplu ve bütünleşik kısa mesaj, sesli posta, resim, video platformlarından oluşan ve 360 derece pazarlama imkanı veren sayısal çözümler sunmakta. Bunlardan bazıları şöyle:

JetSMS
JetSMS, kurumların kısa mesaj tabanlı, mobil çözüm ihtiyaçlarını “En Hızlı, En Kolay, En Güvenilir” şekilde karşılayan toplam mobil çözüm platformu. Bu kapsamda toplu ve etkileşimli kısa mesaj gönderme servisleri verilmekte.

Digitone
Digitone ürünü ile artık mağaza açılışları, seminer duyuruları, ürün tanıtımları sesli yapılabiliyor. Digitone üç ana hizmetten oluşmakta:
Önceden Kaydedilmiş Ses Mesajları: Firmaların müşterilerine toplu mesajları önceden kaydederek göndermesini sağlamakta.
Veri Tabanı Seslendirme ve Metni Sese Dönüştürme: Göndericinin veri tabanındaki verilere veya metinlere dayanarak sesli mesajlar oluşturması ve göndermesi için tasarlanmış bir hizmet.
IVR Servisleri: Göndericinin alıcı ile IVR teknolojisi ile etkileşimli mesajlar göndermesini mümkün kılmakta. Böylece anket ve benzeri çalışmaların yapılması mümkün olmakta. Alıcılar tuşlama yaparak seçim yapabilmekte, bu seçime göre otomatik aksiyonlar kurgulanabilmekte.

Pintura (WapPush)
Teknolojisi ile videolar, mikro siteler, indirim kuponları, reklam afişleri, davetiyeler, yeni ürün veya yeni uygulamalar gibi duyurulmak istenen her şey bir link üzerinde mesaj yoluyla gönderilebiliyor.

JetMail
Kurumsal toplu e-postaların zamanında teslimini sağlar, istenmeyen ileti filtrelerine düşmez ve eksik açılma ya da açılmama sorunlarını minimuma indiriyor. Detaylı raporlama, reklam, takip, dinamik içerik, sosyal ağlarda paylaşım, anket ve ödüllü kampanya kurgusu gibi pek çok avantaj sunuyor.

KataloX
Java tabanlı bir mobil uygulama geliştirme platformu. KataloX ile kurum kataloglarını müşterilerin mobil telefonlarına göndermek, indirimlerden müşterileri haberdar etmek mümkün. Tüm ürünleri, görsel ve yazılı olarak paylaşmayı, periyodik indirimleri / kampanyaları bilgilendirmeyi, satış noktalarının listesini, adres ve iletişim bilgilerini paylaşmayı mümkün kılıyor. Vodafone, mobil çözümlerin yaratıcısı Biotekno’nun geliştirdiği KataloX uygulamasını tercih ederek satış ekibini tüm yeniliklerinden anında haberdar ediyor. KataloX uygulaması ile saha ekibinin mobil telefonlarına satış kiti mobil uygulamasını gönderen Vodafone, çalışanlarına büyük kolaylık sunuyor. Mobil çözümlerin yaratıcısı Biotekno, geliştirdiği “Mobil Tur Rehberi” uygulamasıyla tatil programının tüm detaylarının yer aldığı rehber kişilerin telefonlarına yüklendiğinden dolayı kaybolma, yırtılma gibi endişelere son veriyor.
JetPlatform’un Elektronik Ödeme ve Dağıtım Platformu ürünleri ile birçok farklı iş yapılabiliyor.Sanal TL Satışı, müşteri GSM numarası ve yüklemek istediği cep para miktarını kasiyere iletmekte, kasiyer ise normal bir stok saklama ünitesi gibi işlemi gerçekleştirmekte veya bu işlemler Web istemcisi ya da PoS üzerinden gerçekleşmekte.



Bir cevap yazın