Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Teknoloji Şirketi: Biotekno

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2009 Programı’nın sonuçları İstanbul Four Seasons Hotel’de yapılan törende açıklandı. Türk Telekom’un ana sponsor olduğu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemeyi amaçlayan ve dördüncüsü düzenlenen programa yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda, son beş yılda yüzde 42 bin 416 oranında büyüme elde eden Biotekno birinci oldu.

Ardı ardına gelen başarıların bir tesadüf olmadığı, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2009 Programında alınan Birincilik ile bir kez daha görüldü.

Türkiye’nin en başarılı sanal kontör platformu JetKontör’ün yaratıcısı ve mesajlaşma servislerinde en bilinen ve tercih edilen JetSMS Platformunun işletmecisi olan BİOTEKNO, bu başarısını; çalışanlarının takım ruhu ve becerilerine, sergilediği güçlü liderlik ve yenilikçiliğine, teknoloji ile iş dünyası ihtiyaçlarını çok iyi birleştirebilmesine, hızlı hareket ve karar alma yeteneğine bağlıyor.Hızla büyüyen kalıcı bir bilişim şirketi olan BİOTEKNO, gelecek yıllarda kurumların bütünleşik Telekom ihtiyaçlarını karşılayan bir şirket olmayı sürdürmeyi ve uluslararası pazarda faaliyet göstermeyi hedeflemektedir.



Bir cevap yazın