Şirketlerin Yeni Kurumsal Haberleşme Platformu

Bas konuş kullanımına taksi ve minibüs yolculuklarında hepimiz şahit olmuşuzdur. İki veya daha fazla kullanıcının aralarında grup konuşması yapmasını sağlayan Bas Konuş’u aslında bundan 10 yıl önce Nokia Cep Telefonları ile tanımıştık. Nokia Cep Telefonları ile başlayan Bas Konuş özelliği günümüz teknolojisine ayak uydurdu, akıllandı ve şimdi bir uygulama olarak tekrar karşımızda hem de yanında bambaşka özellikleri ile beraber..

Yeni nesil Akıllı Bas Konuş servisleri arasında yer alan Vodafone Akıllı Bas Konuş, Biotekno tarafından geliştirilmiş olup Türkiye’nin ilk ve tek Akıllı Bas Konuş’u olma özelliğine sahiptir. En son teknoloji ile uzman yazılımcı kadrosu ile yazılmış Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması Android 2.3.3 ve üzeri cep telefonlarında kullanılabilmektedir.

Vodafone Akıllı Bas Konuş sadece bir Bas Konuş uygulaması değildir. Bas Konuş özelliğinin yanısıra gelişmiş mesajlaşma ve konum servisleri ile kurumlar için kurumsal haberleşme platformu olarak tasarlanmıştır. Bu 3 ana özelliğin şirketinize ne gibi faydalar sağlayabileceğine gelin hep beraber bakalım ;

Bas Konuş: Vodafone Akıllı Bas Konuş, tek tuşla bir veya birden fazla kişiye anlık sesli anonsyapabilmenize olanak veren bir Vodafone servisidir.

Bas Konuş, saha ekiplerinin toplu olarak haberleşmesi için tasarlanmış, tek tek kişilerle iletişime geçmek ile geçirecekleri zamandan tasarruf etmelerini sağlayan bir özelliktir. İhtiyaç halinde kaçırılan anonslar tekrar tekrar dinlenebilr, böylelikle kişilere o an ulaşılamasa bile anonsun ulaştığını ve görüldüğü zaman tekrar dinlenebileceğini bilirsiniz. Aynı anda birden fazla gruba dahil olabilir, bir kaç ekibi takip edebilir ve yönetebilirsiniz. Bas Konuş özelliği ile zamandan tasarruf eder ve sesli konuşmaya göre daha az maliyetler ile şirketinize kar sağlayabilirsiniz.

Mesajlaşma: Anlık konuşma yapılamayacak durumlarda iletişimin kopmaması için geliştirilmiş  mesajlaşma özelliği ile metin mesajın yanısıra resim, video ve ofis dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. Saha ekibiniz kendi aralarında mesajlaşabileceği gibi Merkez ofisten bir veya birden fazla kişi ile grup şeklinde mesajlaşabilirler. Böylelikle Bas Konuş için müsait olmayan durumlarda mesajlaşma özelliği ile gruptan iletişiminiz kopmamış olur.

Lokasyon Servisleri: Saha ekiplerinin harita üzerinden takip edilmesine olanak sağlayan Lokasyon Servisleri ile ekibinizden anlık konum bilgisi alabilir, konum bilgilerini göndererek istediğiniz bir yere de yönlendirebilirsiniz. Acil durumlar için gruba lokasyon sms’i atarak yardım isteme özelliğine sahip Vodafone Akıllı Bas Konuş, Google Maps ve Yandex Map ile entegredir ve ayrıntılı olarak konum gönderebilir ve alabilirsiniz. Filo – Ekip takip sistemlerine göre daha az maliyetli olan bu özellik sayesinde ekibinizi her an takip edebilirsiniz.

Tüm bu özellikler sayesinde, saha ekiplerinize son teknoloji bir iletişim aracı kazanırken, firmanız da maliyetlerini düşürmüş olur.



Bir cevap yazın