Biotekno, Bilişim 500’de, Katma Değerli Telekom Servisler (VAS) Kategori Birinciliği Ödülünü 7. Kez Aldı !

İnterpromedya tarafından her sene düzenlenen Türkiye’nin ilk 500 Bilişim firmasının açıklandığı Bilişim 500, 25 Haziran Çarşamba Günü TİM Maslak Show Center’da düzenlendi. Törende Türkiye’nin Bilişim Şirketleri kategori bazında ödüllerini aldı.

2007 yılından beri her sene Bilişim 500’de Katma Değerli Telekom Servisleri Kategorisinde birincilik ödülü alan Biotekno, bu sene de geleneği bozmadı ve düzenlenen törende 2013 yılı Katma Değerli Servisler (VAS) Kategori Birinciliği ödülünü aldı.

Uzman yazılım ve geliştime ekibi ile geliştirdiği yenilikçi servislerle sektöründe her zaman farklılıklar yaratan ve yaratmaya devam eden Biotekno, aynı zamanda 2013 yılında yarattığı 414 Milyon TL’lik cirosal değer ile geçen seneye göre 4 sıra birden yükselerek genel sıralamada da 32. Sırada yerini aldı.

2003 yılından beri, müşteri odaklı bir bakış açısı ve geliştirdiği yenilikçi ürünlerle, kurumların ihtiyaçlarını iyi analiz eden ve verimlilik artırıcı katma değerli iletişim ve pazarlama servisleri üretmeyi ilke edinen Biotekno, 10 yıldır çizgisinden ödün vermeden çalışmalarına devam etmektedir.



Bir cevap yazın