Aras Kargo – Türkiye’de ilk Kargom Nerde Sorgulayan SMS Servisi

Aras Kargo, 30 Ocak 2007 tarihinde basın duyurusunu gerçekleştirdiği ve “2007 Model ARAS CARGO Şubesi” adı ile duyurmuş olduğu, lojistik sektöründe bir ilk olarak Interaktif SMS tabanlı servisleri kapsayan projesini geliştirerek “2 Tuşla 7 Kuş” sloganıyla Nisan 2008 ayında tekrar duyurmuştur. Projenin altyapısı ise JetSMS desteğiyle gerçekleştirilmektedir.

ŞUBEM NEREDE
Cep Telefonunuzdan Aras Cargo’nun SMS hizmet numarası 2552’ye ARAS veya SUBE yazarak mesaj gönderin. Size en yakın Aras şubesinin adres-telefon bilgilerine hemen ulaşın.

KARGOM NEREDE
Kargonuza ait İRSALİYE SERİ ve NO’sunu boşluk bırakmadan yazıp, Aras Cargo’nun SMS hizmet numarası 2552’ye gönderin, gönderinizin teslim bilgisini hemen öğrenin.

KURYEM NEREDE
Cep telefonunuzdan Aras Cargo’nun SMS hizmet numarası 2552’ye KARGO veya KURYE yazarak mesaj gönderin, adresten alım talebiniz en kısa sürede gerçekleşsin.

KARGON BİZDE
Kargon Bizde hizmetini kullanın, gönderdiğiniz kargonun şubeye ulaştığı anda alıcıya SMS yoluyla, kargonun şubeden alınması gerektiği bilgisini ulaştıralım.

KARGON TESLİM
Kargon Teslim hizmetini kullanın, gönderdiğiniz kargonun alıcıya teslim edildiği bilgisini anında SMS yoluyla size bildirelim.

NOTLU KARGO
Gönderdiğiniz kargonun alıcı adresine gidilmiş ve adreste alıcısı bulunamamış ise adrese not kağıdı bırakılmaktadır. Alıcının GSM numarası verilmesi halinde bu hizmete ek olarak SMS ile adrese uğranıldığı ve kargosunu alabileceği şubemizin iletişim bilgilerini ücretsiz iletelim.