devriye_takip

Devriye Takip, güvenlik sektörünün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen, devriye ve güvenlik personelinizin anlık takibini yapmanızı sağlayan dijital bir çözümdür.

Eskide kalan tur kontrol kalemlerinizi bir kenara bırakın! Akıllı telefonunuzda mobil uygulama ile hem devriyenizi yapıp hem de telefonun bütün özelliklerinden faydalanın.

Kullanıcı dostu ara yüzü ve basit çözümleriyle Devriye Takip, güvenlik görevlilerin rahatlıkla kullanabileceği yeni bir uygulamayı sizlere sunuyor.

Güvenlik görevlinizin devriyesine başlamasından bitişine kadar olan tüm süreci anlık olarak izleyin ve görevin ihmal edilip edilmediğini tespit ederek gerekli önlemleri alın.

[instagram-feed widthunit=%]

Dijital Platformda Anlık Devriye Takip Sistemi

Anında Takip ve Raporlama

Güvenlik personeliniz devriyelerini kolayca yaparken, siz internetin olduğu herhangi bir yerden tüm ekibin takibini ve raporlamasını yapabilirsiniz. Bunun için bilgisayara tur kalemini bağlamanıza gerek yoktur.

Hızlı Müdahale

Devriye sırasında karşılaşılan olumsuz durumlar resim çekerek veya form doldurularak merkeze iletilir. Böylece hızlı müdahale için gerekli aksiyonu alarak zaman kaybetmezsiniz.

Ek Cihaz Yok

Tur kontrol kalemlerinde olan usb kablosu, kurulum CD’si, güvenlik tomu gibi ek aparatlara ihtiyaç yoktur. Üstelik her noktada tur kalemlerini bağlayacak, programın kurulma zorunluluğu olan bir bilgisayar bulundurmak zorunda kalmazsınız.

Bilgisayarınızda Depolamaya Son Verin

Geçmişe ait tüm veriler bulut ortamında anlık olarak arşivlenir ve veri kaybı riski bulunmaz. Geçmişte yapılmış bütün devriye raporlarını dilediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.

Performans Ölçümü

Devriyelerin doğru zamanda başlayıp başlamadığı, ne kadar sürede tamamladığı gibi bilgiler ile güvenlik personelinizin performans ölçümünü yapabilirsiniz.

İnternet Olan Herhangi Bir Yerden Yönetim

Farklı bölgelerde görev yapan personelleriniz için internet olan herhangi bir yerden web yönetim ekranı sayesinde devriye rotalarını oluşturabilir, görev atamaları yapabilir ve raporlayabilirsiniz.

Ürünlerimiz ile ilgileniyor musunuz? Bir sorunuz mu var?