Biotekno Türkiye’nin ilk 500 firması arasında!

TÜRKİYE’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 listesinde. Fortune 500 tüm dünyada prestijiyle bilinen bir sıralama olarak bu senede 2012 verileriyle Türkiye’nin en büyük 500 şirketini belirledi. Kurulduğu 2003 yılından bu yana sektörel başarılarıyla aldığı ödüllerle adını duyuran Biotekno bu sene Bilişim sıralamalarından farklı olarak tüm sektörlerin yer aldığı bir sıralamada derece aldı.

Geliştirdiği yenilikçi servislerle sektörde farklılıklar yaratan Biotekno başarısını geliştirdiği katma değerli servis platformları ile  birikimi, kurumsal uygulama geliştirme ve operasyon tecrübeleri ile oluşturduğu servis platformlarında onbinlerce kurumsal müşteriye hizmet vererek ve desteğini sağlayarak sürdürüyor.

Biotekno sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da aldığımız ödüller ile 1 numara. Bugüne kadar vermiş olduğu hizmet ve gösterdiği başarının sonucu olarak Türkiye’de ve Dünya’da birçok ödül kazandı. Son olarak başarısını Türkiye çapında en büyük firmaların listelendiği Fortune 500 ile yineledi.



Bir cevap yazın