Biotekno, “En Çok Ciro Getiren İş Ortağı” Ödülünü aldı

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük etme vizyonu ile yola çıkan Vodafone, ekosistemindeki tüm çözüm ortakları ile 24 Kasım Salı günü bir araya geldi.

2015 Stratejilerinin ağırlıklı olarak konuşulduğu bu organizasyonda 2014’ün ‘’En’leri’’ de sahiplerini buldu. Biotekno, “En Çok Ciro Getiren İş Ortağı” Ödülünü Strateji-Planlamadan sorumlu şirket ortağı Betül Helvacı aldı ve tören sonrasında ekibi ile paylaştı.

Uzman yazılım ve geliştirme ekibi ile geliştirdiği yenilikçi servislerle sektörde her zaman farklılıklar yaratan ve yaratmaya devam eden Biotekno, 2013 yılında Akıllı Bas Konuş servisini geliştirmeye başlamış ve bugün binlerce müşteriye ulaştırmıştır. Akıllı Bas Konuş bugün Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir kurumsal haberleşme uygulamasıdır. Müşterilerden gelen geri bildirimlerle, sektörel ihtiyaçlar ile birlikte, 2015 ve 2016 yıllarında Biotekno, akıllı uygulamalar tarafında servis ve hizmet geliştirmeye devam etmektedir. Çok yakında lansmanı yapılan Vodafone Mobil Form Akıllı Uygulama hizmeti ile, şirketler IT yatırımı yapmadan, Uygulama geliştirmeden, iş süreçlerini mobil uygulamalar ile hiç beklemeden istedikleri an yönetmeye başlıyorlar. 2016 yılında da Biotekno akıllı kurumsal uygulamalar ve hizmetler yapmayı sürdürecektir.

 



Bir cevap yazın