Biotekno, Katma Değerli Telekom Servislerinde Lider…

InterProMedya tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk 500 Bilişim firmasının belirlendiği Bilişim 500 Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’de birçok başarılı katma değerli platformun yaratıcısı BİOTEKNO, ‘İlk 500 Bilişim Şirketi’ sıralamalarında bu yıl katma değerli servislerdeki birinciliğini dördüncü kez perçinledi ve Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisi Birincisi oldu.

Kurulduğu 2003 yılından beri, hizmet verdiği Telekom sektöründeki başarılarını ‘Katma Değerli Telekom Hizmetleri Kategorisinde’ üst üste 4 kere Birinci olarak istikrarını sürdürdü. Türkiye’nin kurumlara dijital katma değerli servisler sunan Biotekno, başarılarının tesadüf olmadığını ve bu alanda lider olduğunu bir kez daha ispatladı.

2010 yılında büyüme yaşayan katmadeğerli servisler alanı toplamda 115 milyon TL ciroya ulaşırken, Biotekno tek başına bu pazarın %40’ını sağladı.

Tekrar BİOTEKNO tüm Türkiye’de hizmet kategorisinde ‘İlk 50 Şirket’ arasında yer aldı. Tüm Bilişim Şirketi listesinde ilk 100 arasında olmayı sürdürdü.

Basın Haberleri : 

Gelecek Online | Kobi Postası | Maxi Haber | Turksat



Bir cevap yazın