Biotekno, 21. İnsan Yönetimi Kongresi Bilişim, Mobil ve Duyuru Servisleri Sponsoru

Biotekno, 21. İnsan Yönetimi Kongresi’nin 2013 yılında da Bilişim, Mobil ve Duyuru Servisleri Sponsoru oldu. Ayrıca bu yıl kongre alanındaki renkli stantında İK Uzmanları’na İletişim ve Pazarlama çözümlerini sundu. Biotekno bu sene IK profesyonellerine, “2014 Model Bordro Gönder” sloganı ile yenilikçi bir araç olarak Kayıtlı Eposta Hizmetini – KEP’i çalışan iletişimlerine yönelik örneklerle aktardı. Artık KEP ile insan kaynakları departmanları her türlü resmi bilgi gönderimini email kolaylığında yapabiliyor ve yasal belge niteliği taşıyan KEP sayesinde hukuki geçerlilik gerektiren iletişimlerini elektronik ortama taşıyabiliyorlar.

4,5 ve 6 Kasım İstanbul Lütfi Kırdar’da 50’ye yakın oturum, 150’den fazla konuşmacı, 2000’i aşkın ziyaretçiye ev sahipliği yapan kongreye bu yıl da ilgi büyük oldu. En iyi kurum uygulamaları, en iyi İK bloğu, en iyi stantlar ödüllendirilirken; Türkiye ve Dünya’nın farklı yerlerinden gelen kamu, özel ve STK uzmanları ve akademisyenlerden oluşan konuşmacılar insan yönetimine dair yeni vizyonlar, bakış açıları kazandırdı.

Türkiye’de bir mesleğe yönelik yapılan en büyük Kongre niteliği taşıyan İK Kongresi’nin bilişim çözümlerini sponsor olarak üstlenen Biotekno; bu yıl kongre alanında, meslek uzmanlarıyla buluştu. Telekomünikasyon ve Bilişim Sektörünün, yaratıcı hizmetler sunan ve genç kadrosuyla bilinen Biotekno; İK Uzman’larına en çok ilgi gören hizmetlerinin başında gelen Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) tanıttı.

21. İnsan Kaynaklarının keyifli atmosferinde, 3 gün süren Kongre’de insan yönetimine dair renkli sohbetlerle, İK Profesyonelleri ile iletişim ve pazarlama konusundaki sunduğu yenilikleri sunma fırsatı bulmuştur. Türkiye’nin en büyük 500 Şirketi arasında 32 sırada yer alan Biotekno; tüm meslek uzmanları ve sektörlere hitap eden yaratıcı iletişim ve pazarlama çözümleri sunmayı hedeflemektedir.



Bir cevap yazın