Maksimum Verimlilik için Saha Personelinin Cep Telefonlarına İş Emirleri Gönderimi

POSTACI KURYE 

Türkiye’ nin ilk ve tek Akıllı Bas Konuş özelliğine sahip olan Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulamasına, kişilere ve gruplara anlık anons, konum ve mesajlaşma özelliklerine bir yenisi daha eklendi. Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulaması ile artık saha ekiplerinize İş Emri göndermeniz mümkün!

Şirketlerin işlerini yönettikleri programlara entegre olabilen Vodafone Akıllı Bas Konuş İş Emri uygulaması ile ekibinize iş emirleri oluşturup dilediğiniz kişiye atama yapabilirsiniz. Atama yapılan kişi, iş emrini telefonunda yüklü olan uygulama üzerinde görüntüleyebilir ve atanan iş emrini cevaplayabilir. Verilen cevabı sisteminiz üzerinden otomatik olarak görüntüleyip, kaydedilebilirsiniz.

Uygulamanın ilk kullanıcısı olan Postacı Kurye Şirketinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen İş Emri özelliği Postacı Kurye’ nin sistemi ile uyumlu çalışacak şekilde geliştirilmiş ve Vodafone Akıllı Bas Konuş uygulamasına eklenmiştir.

Bu sistem ile müşterilerden gelen paket gönderim talepleri, Postacı Kurye’ nin sisteminde bir çağrı kaydı olarak kaydediliyor. Açılan çağrı istenilen kuryenin tanımlı cep telefonuna iş emri olarak gönderiliyor. Bas Konuş uygulamasına gelen iş emrini Kurye açarak detayları görebiliyor ve ‘’Kabul Edildi’’ veya ‘’İptal Edildi’’ şeklinde cevaplayabiliyor. Kuryenin verdiği cevap yine Postacı Kurye sisteminde otomatik olarak görülüyor ve çağrı kaydının durumu otomatik olarak güncelleniyor.

Kargoyu almayı kabul eden kurye paketi teslim aldıktan sonra ‘’Teslim Alındı’’ ya da ‘’Teslim Alınmadı’’ bilgisini ve aynı şekilde paketi gideceği adrese teslim ettikten sonra ‘’Teslim Edilip Edilmediği’’ bilgisini uygulama üzerinden girerek, çağrı kaydının tekrar otomatik olarak güncellenmesini sağlıyor. Son olarak Kurye, paketi teslim ettiğine dair müşteriden elektronik ortamda imzasını da alarak kaydını gerçekleştiriyor.

Postacı Kurye, Vodafone Akıllı Bas Konuş’ a eklenen yeni İş Emri özelliği ile paket teslimatlarını ve kurye takiplerini daha hızlı ve kolay takip edilebilir yaparak işini bir adım daha öteye taşıdı. İnteraktif olarak iletişimi sağlayan İş Emri özelliği ile işinizi takip etmeniz, iş akışlarını yönetmeniz şimdi daha kolay ve daha hızlı !



Bir cevap yazın