Biotekno; Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Big Stars Kategorisinde Ödül Almaya Devam Ediyor

Biotekno; Deloitte Teknoloji Fast50 2014 Programı’nda da Büyükler Ligi’nde birinci olarak yerini aldı.

İstanbul’da 30 Ekim 2014 tarihinde düzenlenen tören ile Biotekno, Deloitte’un Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla yürüttüğü, Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2014 Programı’nda Big Stars (Büyükler Ligi) kategorisinde Birincilik ödülünü aldı. Big Stars kategorisinde, 2013 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon Euro ve üzeri olan şirketler son beş yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirilerek sıralanmaktadır.

Biotekno, bu ödül ile geçen sene ki yerini de bırakmamış oldu, 2013 yılında da Deloitte Teknoloji Fast50’de Big Star ödülünü alan Biotekno, yarattığı katma değerli çözümler ile 2014 yılında da hızla büyümeye devam etti.

Biotekno’nun Strateji ve Planlamadan Sorumlu Yönetici Ortağı Betül Helvacı, 2009-2013 yılları arasında gerçekleşen cironun arkasında başarıya inanmış bir ekip olduğunu ve profesyonel iş yapma biçiminin yanı sıra 2003 yılından bugüne amatör ruh ile çok çalışarak geliştirdiği yaratıcı ve katma değerli hizmetlerin olduğunu belirtti.

Biotekno, 2003 yılından bugüne teknoloji birikimi, kurumsal uygulama geliştirme ve operasyon tecrübeleri ile 20.000’den fazla müşteriye Katma Değerli Pazarlama ve İletişim çözümleri sunmakta ve 7/365 servis desteği vermektedir.

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2014 Programı’na Big Stars kategorisine katılmak isteyen şirketlerin 2009 yılında en az 50.000 Euro, 2013 yılında ise en az 800.000 Euro net satış geliri elde etmiş olmalarının yanı sıra 2012 mali yılında 50 milyon Euro ve üzeri bir gelir elde etmiş olmaları gerekiyor. Merkezlerinin Türkiye’de bulunması ve bir “teknoloji şirketi” olması gibi genel program katılım kriterleri bu kategori için de aynı şekilde gerekiyor. Programda, faaliyet gelirlerinin önemli kısmını sağladığı bir teknolojiye sahip olan ya da gelirlerinin önemli bir bölümünü teknoloji araştırma ve geliştirme çalışmalarına ayıran firmalar, “teknoloji şirketi” olarak tanımlanıyor. Diğer şirketlere ait bir teknolojiyi farklı bir şekilde kullananlar ise bu başlık altında değerlendirilmiyor.

Basın Haberleri :

Deloitte Fast50 Rapor

www.deloitte.com.tr

www.techinside.com


Biotekno Hakkında:

Biotekno, 2003 yılından bu yana Telekom Kurumsal Katma Değerli Servisleri geliştirmektedir. Bu servisleri Vodafone Kurumsal Çözüm Ortağı kapsamında yürütmektedir. Geliştirdiği çözümler arasında Toplu SMS, İnteraktif SMS, Toplu SES – IVR, Bas Konuş, Mobil Eğitim, Dijital Katalog çözümleri yer almaktadır.

2004 yılında mobil teknoloji hizmetlerine yönelik Ar-Ge çalışmalarına yoğunlaşan Biotekno, 2005’te Vodafone Ön Ödemeli Hatlar için Türkiye’deki ilk özel Sanal Kontör Platformu, JetKontör’ü yaratmıştır.

2010 yılından itibaren hizmetlerine Mobil Pazarlama ajansı faaliyetlerini eklemiştir. Biotekno, Vodafone izinli veritabanı ve mobil reklam ağında markalara, ihtiyaca uygun ve yaratıcı mobil pazarlama çözümleri sunmaktadır.

Biotekno kendi Ar-Ge olanaklarıyla geliştirmiş olduğu akıllı cep telefonları üzerinden çalışan Akıllı Bas Konuş uygulaması ile kurumlara yenilikçi bir iletişim ortamı yaratmıştır.

Sunduğu Pazarlama ve İletişim çözümleri ile 10.000’den fazla müşteriye ulaşan Biotekno; müşterilerine 7/365 servis desteği de vermektedir.

Deloitte Türkiye Hakkında :

Denetim, vergi, yönetim danışmanlığı ve kurumsal finansman hizmetlerinde dünyanın en büyük kuruluşlarından biri olan Deloitte, 150’den fazla ülkede, yaklaşık 200 bin personeli ile faaliyet gösteriyor. İleri teknoloji kullanan, değişik alanlardaki bilgi ve becerilerini bir araya getiren Deloitte, dünya çapındaki tüm müşterilerine aynı yüksek kaliteli hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Dünyanın en büyük şirketlerinin yarıdan fazlasına ve büyük ulusal teşebbüslere, kamu kurumlarına, ulusal devlere ve küresel çapta hızla büyüyen şirketlere hizmet veren Deloitte, birçok gelişmekte olan pazarda da liderliğini sürdürmektedir. Türkiye’de çalışmalarına 1986 yılında başlayan Deloitte faaliyetlerini İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Adana’da 1.500’e yakın çalışanıyla sürdürüyor. Deloitte Türkiye’de denetim, vergi, yönetim danışmanlığı, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında entegre hizmetler vermektedir.



Bir cevap yazın