AKUT – TopluSMS Göndermek için Basit bir Cep Telefonu Yeter

Cep telefonuna ekstra bir Toplu SMS programı yüklemeden cep telefonundan toplu mesaj yollamak SahaGrup SMS ile çok kolay

JetSMS’in sahaGrup SMS geliştirmesi ile cep telefonlarına herhangi bir program yüklemeden, önceden oluşturulmuş grup üyelerine, cep telefonlarının standart mesaj bölümüne göndermek istediği mesajı yazıp bir servis numarasına bu mesajı yollaması yetiyor. Bu mesaj JetSMS servisleri tarafından toplumesaj hesabından üyelere gönderiliyor.

AKUT’un 26 ilde bulunan ve sayısı artmaya devam eden Operasyonel Ekipleri sürekli sahadalar ve işlerinin gereği olarak acil durumlarda yanlarında bilgisayar ve benzeri cihazları yok.Ancak yanlarında her zaman Cep Telefonları var.

Böylece, tek bir kısa mesaj ile tüm ekibi bilgilendirip, gerekli yönlendirmeleri gerçekleştirebiliyor.
AKUT’un desteğine ihtiyaç duyulduğu durumlarda, ekip liderleri ildeki ilgili kuruluşlar tarafından bilgilendiriyor. BİOTEKNO, tüm AKUT ekibinin hızlı ve eksiksiz bilgilendirilmesi için İnteraktif ve Toplu SMS Servisleri ile Bütünleşik Çözümler sunuyor.

Ekip lideri bulunduğu ile ait kodu telefonuna yazarak iletmek istediği mesaj içeriğini ilave ediyor ve mesajını İnteraktif SMS numarasına gönderiyor, SMS ile ulaşan kod hangi ile ait ise JetSMS sistemleri tarafından ayırt edilip aynı saniye içerisinde AKUT’un ilgili operasyonel ekibine Toplu SMS ile iletiliyor.

Acil ve Önemli Telefonlar Uygulaması

BİOTEKNO’nun “Acil ve Önemli Telefonlar” uygulamasıyla AKUT’un tüm bölge ekiplerinin iletişim bilgilerine ulaşılabilir. “Acil ve Önemli Telefonlar” uygulamasında AKUT dışında yangın, ambulans, polis gibi acil durum telefonlarına veya arıza, tamirat gereksinimi duyulan zamanlarda kullanılacak önemli telefon numaralarına ulaşılabilir.

Bugüne kadar 2000 kişi tarafından ücretsiz olarak indirilen uygulama www.turkcelluygulamalar.com da yer alıyor.